Wij zijn gesloten van 1-8-2022 t/m 29-8-2022

Wie zijn wij

Steel Garden is een eenmanszaak en bestaat sinds 2010. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende toepassingen van standaard en maatwerk producten voor uw tuin.

Kwaliteit en duurzaamheid is waar het bij Steel Garden om draait, producten worden met de grootste zorg gemaakt en uw wensen zijn van groot belang. Steel Garden levert maatwerk producten maar we hebben ook een uitgebreid assortiment met standaard producten van uiteenlopende materialen.

Contact opnemen

Meer informatie over ons

Steel Garden levert maatwerk producten, voornamelijk in Cortenstaal.

Daarnaast leveren we ook veel standaard producten in Cortenstaal, aluminium, polyester en hardhout.

Wilt u de prijs of levertijd weten van maatwerk of van standaard producten, neem dan contact met ons op via info@steelgarden.nl of bel 0493-820992.

 

Volg ons voor inspiratie!

Volg ons op Social Media voor de laatste nieuwtjes en om regelmatig inspiratie op te doen voor uw eigen tuin!

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een e-mail berichtje.

Direct offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Met onze formulieren kunt u dit eenvoudig en snel zelf doen. Wilt u dit liever samen bekijken, neem dan contact op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×