Wij zijn gesloten van 1-8-2022 t/m 29-8-2022

Polyester

Onze polyester producten zijn vervaardigd in hoogwaardig gewapend glasvezel, met extra versteviging aan de hoeken. De kwaliteit van alle polyester producten wordt versterkt door de kleuring, die door het gehele materiaal loopt. Wij adviseren de polyester producten tweemaal per jaar te reinigen. Houdt u er rekening mee dat sommige schoonmaakmiddelen het materiaal kunnen beschadigen of beinvloeden. Niet reinigen met staalwol, schuurpapier, oplosmiddelen of andere schurende materialen. Ook kan het schoonmaken met een hogedrukreiniger schade veroorzaken. Het beste product voor het reinigen en onderhouden van polyester is de “Cleaner + Protector set” die wij aanbieden op onze website.

Contact opnemen

Volg ons voor inspiratie!

Volg ons op Social Media voor de laatste nieuwtjes en om regelmatig inspiratie op te doen voor uw eigen tuin!

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een e-mail berichtje.

Direct offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Met onze formulieren kunt u dit eenvoudig en snel zelf doen. Wilt u dit liever samen bekijken, neem dan contact op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×