Steelgarden heeft een breed assortiment CorTenstalen plantenbakken en bloembakken. De bloembakken worden door onszelf gefabriceerd, hierdoor is het mogelijk om uw bloembak of plantenbak van CorTenstaal op maat te laten maken en bestellen.De CorTenstalen bloembakken van Steelgarden worden volledig afgelast en standaard voorzien van voetjes waardoor de plantenbak 2 cm los staat van het straatwerk. De bodem wordt voorzien van afwateringsgaatjes en indien gewenst kan de bloembak voorzien worden van zwenkwielen. De standaard randbreedte is 40mm. Zo kunt u de plantenbak makkelijk op uw terras verzetten. Indien een CorTenstalen bakken in de tuin komt te staan, dan kunt u ook kiezen voor een bloembak zonder bodem.

Bloembak of plantenbak in iedere gewenste ral kleur

Steelgarden levert bloembakken in 2 en 3mm dik CorTenstaal, maar ook bloembakken in iedere gewenste Ral kleur doormiddel van poedercoating.

Wilt u een cortenstalen bloembak kopen?

U kunt deze schitterende op maat gemaakte Cortenstalen plantenbakken en bloembakken kopen door hieronder een offerte aan te vragen. Kijkt u gerust eens op onze andere pagina's, daar kunt u nog veel meer soorten op maat gemaakte CorTenstalen producten bestellen.

Wilt u een op maat gemaakte bloembak? Ook mogelijk in 3mm dikte en zonder bodem!
Vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen Foto's

Wilt u een standaard maat bloembak? Bestel uw bloembak op onze webshop.

Bezoek onze webshop op Tuinproductenshop.nl

 

bloembakken     Grote Bloembakken