Wij zijn gesloten van 1-8-2022 t/m 29-8-2022

Houtopslagen

De houtopslagen van Steelgarden worden vervaardigd uit 2mm Cortenstaal. De houtopslagen worden vaak gebruikt als tuinafscheiding of windbescherming. Uiteraard worden ze ook gebruikt voor de opslag van openhaardhout. De houtopslagen worden staalkleurig aangeleverd. Na verloop van tijd krijgt het staal door de roestvorming een beschermende laag. Daarna stopt het roestproces en krijgt het metaal zijn karakteristieke oranje-bruine kleur.

De houtopslag gemaakt van cortenstaal met HR coating is uniek en gemakkelijk te plaatsen in uw tuin. De dikte van het cortenstaal is 3mm. Dit type houtopslagen zijn voorzien van HR coating in de kleur zwart en zijn direct in de tuin of op de bestrating te plaatsen.

Volg ons voor inspiratie!

Volg ons op Social Media voor de laatste nieuwtjes en om regelmatig inspiratie op te doen voor uw eigen tuin!

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u graag de mogelijkheden bespreken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een e-mail berichtje.

Direct offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. Met onze formulieren kunt u dit eenvoudig en snel zelf doen. Wilt u dit liever samen bekijken, neem dan contact op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×